"Новоросії" не вийшло, почнуть заново: мережу обурили плани колишнього ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

"Новоросії" не вийшло, почнуть заново: мережу обурили плани колишнього ватажка ДНР

"Новоросії" не вийшло, почнуть заново: мережу обурили плани колишнього ватажка ДНР

Один з колишніх ватажків так званої ДНР Андрій Пургин визнав, що так званої "Новоросії" не вийшло, при цьому заявивши про створення організації «Південь Росії», метою якої є захоплення всього південного сходу України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.
"Виявляється, Пургін не опустив рук. Тепер він зареєстрував організацію «Південь Росії» і продовжує мріяти про те, як би захопити весь південний схід України. Одночасно з цим Пургин зізнається, що в Донбасі результат його діяльності виявився жахливим. Замість обіцяної "Новоросії" вийшла така собі незагойна кривава рана", - написав він.

Читайте також: Хакер и зламали пошту колишнього ватажка ДНР: опубліковані фото
В інтерв'ю сепаратистському виданню один з колишніх ватажків бойовиків ДНР заявив, що його мета - «демонтаж південного сходу України».
"Побудова єдиного російського цивілізаційного простору від Дунаю до Волги. Ця мета глобальна, масштабна, вона виходить за горизонт планування. Це довгострокова мета. Є мета середньострокова - це демонтаж південного сходу України і зведення на його місці півдня Росії", - заявив Пургін.
"Ось як у них так виходить? В одному і тому ж інтерв'ю людина визнає, що замість народної республіки вийшло говно, і тут же говорить, що потрібно продовжувати розпочате, тільки в набагато більших масштабах. Їм Донбасу мало. Їм потрібно втопити в крові ще 5-6 областей. Ось тоді всі російські патріоти будуть щасливі", - прокоментував плани сепаратиста Денис Казанський.
Vitalii Didevych: "Він працював в донецькому цирку вантажником! За дев'ять років змінив сімнадцять місць роботи... Про що може говорити ця людина і як можна його слухати взагалі?"
Руслан Задворський: "У нього ліфт є, алі немає??"

Haharin Coh: "У нього в голові пургін, ось Пургін і пургу несе".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Пургін зізнався, що економічна блокада України загнала бойовиків у фінансовий глухий кут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?