#яНеБоюсьПомирати: в соцмережах набирає обертів новий флешмоб про АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

#яНеБоюсьПомирати: в соцмережах набирає обертів новий флешмоб про АТО

#яНеБоюсьПомирати: в соцмережах набирає обертів новий флешмоб про АТО
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах набирає обертів новий флешмоб # яНеБоюсьПомирати, присвячений історіям загибелі українських військових в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Флешмоб шириться серед користувачів соціальної мережі Facebook, і головна його мета - протистояння ідеї замовчування історій загибелі українських бійців.
Акцію ініціював командир взводу 122-го батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади Масі Найєм.
«Багато хто з наших на фронті могли б почати свої історії з хештегом #янебоюсьпомирати», - написав він.
Його пропозицію одразу ж підтримали журналісти.
Так кореспондент Володимир Михайлов розповів про своє знайомство з військовим, який незабаром загинув.
"Він мій тезка, але на 7 років молодше... Одразу після рішення командира організував екскурсію по промці (промзоні Авдіївки - Ред.)... Ми спеціально його не писали, він показував точки, ми спілкувалися з бійцями на місці, а з ним... Ми знали його лише кілька годин... Але ці години іноді варті цілого життя, коли розумієш, що свій... Ще більше варті, коли СВОГО вже НЕМАЄ...", - написав він.
Підтримала ініціативу також журналістка Ірина Баглай.
"Моє тепло і доброта для тих, хто не боїться померти за нас. Світла пам'ять загиблим та до зустрічі тим, хто тримає оборону!" - написала вона.
Своїми історіями поділилися також і інші користувачі соціальної мережі.
Так Юлія Ковальова під хештегом # янебоюсьпомирати написала: «За добу загинуло ... за минулий тиждень ... втрат зазнали ... літак з пораненими ... 200 ... 300 ... обстріли ... бойовики обстріляли ... російські найманці ..." - диктори говорять в твоїй голові. Ти прокидаєшся. Може, і не сон. Я не боюся померти. Вранці, ввечері, вчора, вдень, сьогодні, завтра. У всі ті хвилини, години, секунди, коли він не дзвонить або хоч не пише смс. Помирати морально, але триматися».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах пройшов флешмоб проти насильства #яНеБоюсьСказати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?