Ну і брехня: мережу вразила відверта брехня спікера Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ну і брехня: мережу вразила відверта брехня спікера Путіна

Ну і брехня: мережу вразила відверта брехня спікера Путіна

Користувачів мережі вразила заява прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова про те, що РФ ніколи не займалася інтервенцією в чужі держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Росія завжди виявляла абсолютне нерозуміння щодо істеричного, емоційного русофобського тла, яке часто нав'язується ззовні нашим сусіднім державам, чи то держави Прибалтики, держави Східної Європи", - сказав Пєсков, коментуючи заяву віце-президента США Джо Байдена про те, що Росія загрожує світовому ліберальному порядку і прагне нав'язати свою волю іншим країнам.

Читайте також: Якщо війська Путіна зараз атакують НАТО, їх просто розстріляють - військовий експерт з РФ
Спікер Путіна додав, що Росія "ніколи нікого не залякувала".
"Росія не руйнувала країни цілком і не збирається цим займатися, навпаки, активно бере участь в боротьбі з тероризмом, з тим, щоб зберегти країни, вберегти багато регіонів від можливих незворотних наслідків", - зазначив представник Кремля.
Користувачі мережі висміяли заяви Пєскова, назвавши їх брехнею.







Як повідомляв ONLINE.UA, віце-президент США Джозеф Байден під час свого перебування в Києві 16 січня заявив, що вимагати від України виконувати політичну частину Мінських угод можна тільки після того, як Росія припинить стріляти на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?