Ну, це хамство: міністр культури Бородянський відповів на закиди Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

Ну, це хамство: міністр культури Бородянський відповів на закиди Коломойського

Ну, це хамство: міністр культури Бородянський відповів на закиди Коломойського

Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський назвав "хамством" образи бізнесмена Ігоря Коломойського на свою адресу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Як відомо, коментуючи вибачення Бородянського перед ексголовою Національного банку Валерією Гонтаревою за дії хору Верьовки, Коломойський назвав міністра "покидьком" і закликав його вибачитися перед "всіма постраждалими від Гонтаревої".

"Я вважаю, що... Ну, це хамство! Вищого ґатунку. Як я ставлюся до хамства? Погано. Але є такі люди... Реакція Ігоря Валерійовича була як реакція невихованої людини", - каже чиновник.

Окрім того, він пояснив, чому вирішив вибачитися перед Гонтаревої.

"Моє вибачення я написав з точки зору мого розуміння, моїх цінностей, коли я щось вважаю допустимим або недопустимим. Те, що відбулося, на мій погляд, я вважаю недопустимим. Воно не є смертельним, воно є недопустимим".

Нагадаємо, що у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий та жіноча частина Національного хору імені Верьовки піснею-пародією "Горіла хата" висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої. Під музику весільної пісні "Горіла сосна, палала" вони співали, зокрема: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала… Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Велерича…".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у студії "Квартал 95" назвали випуск шоу "Вечірній квартал", де комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої, гострою політичною сатирою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?