Ну, йому й пощастило: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до дзвінка Джареда Лето
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ну, йому й пощастило: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до дзвінка Джареда Лето

Ну, йому й пощастило: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до дзвінка Джареда Лето
Джерело:  online.ua

Нещодавно в ході онлайн-спілкування української ведучої Лесі Нікітюк з фанатами у соціальній мережі Інстаграм до ефіру неочікувано приєднався всесвітньо відомий актор та соліст легендарної американської групи 30 seconds to Mars Джаред Лето. Леся настільки була шокована рішенням голлівудського красеня поспілкуватися з нею, що перші хвилини розмови просто повторювала фрази "Дурник, ти мені подзвонив" та "О Боже, о Боже...". Після короткого, однак емоційного спілкування зі співаком Нікітюк нарешті оговталася та навіть продемонструвала фанатам новий звабливий образ, зазначивши, що знову чекає дзвінка Джареда Лето, передає ONLINE.UA.

На новій світлині, опублікованій в Instagram, ведуча позує у звабливому костюмі кремового кольору з напівпрозорими вставками. Наряд телезірки складається з спідниці з великим розрізом і короткого топа.

"Одяглася нафарбувалася.. поки не дзвонив", - жартома підписала фото Нікітюк, та додала хештеги #джаред і #дурачоктименіподзвонив.

Шанувальники Лесі її гумор, як завжди, оцінили та засипали приємними коментарями та лайками.

"Ну, йому й пощастило; українська краса - велика сила; навіщо він тобі? он скільки в нас гарних хлопців; Ти без макіяжу і в домашньому набагато красивіша й миліша - ти його бачила, він особливо не марафетився, коли дзвонив; Лесюня, відміть його на фото; Вау, Клеопатра; Ну, й дурень, раз не дзвонить; думаю, він уже давно в тебе закохався; оце була б пара!", - коментують нове фото Лесі Нікітюк фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  мережу за лічені години підкорив вражаючий трейлер  довгоочікуваного фільму "Морбіус" з Джаредом Лето у головній ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?