Нуланд розповіла про розмову з "сірим кардиналом" Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Нуланд розповіла про розмову з "сірим кардиналом" Путіна

Нуланд розповіла про розмову з "сірим кардиналом" Путіна
Джерело:  online.ua

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд підтвердила, що напередодні зустрічалася в Москві з помічником президента Росії Володимира Путіна "сірим кардиналом" Владиславом Сурковим і говорила з ним про Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Нуланд розповіла, що на переговорах обговорювалося питання зміцнення безпеки на Донбасі та інші аспекти виконання Мінських угод.
"Напередодні ми глибоко занурилися в усі аспекти Мінських переговорів, як ми зможемо зміцнити безпеку, поліпшити доступ ОБСЄ, просунутися вперед в політичних зобов'язаннях, включаючи підготовку до виборів на Донбасі", - сказала Нуланд за підсумками консультацій.
За словами представника Держдепу, США хочуть, щоб конфлікт в Україні було вирішено якнайшвидше.
Крім того, вона підкреслила, що США не визнають вибори в самопроголошених ДНР і ЛНР, якщо вони йтимуть урозріз з Мінськими домовленостями.
"Ми, як і ніхто інший в міжнародному співтоваристві, не визнаємо жодних результатів виборів на Донбасі, проведених поза Мінськими угодами", - сказала Нуланд.
Нагадаємо, Нуланд заявила, що питання поліцейської місії ОБСЄ на сході України перебуває на стадії обговорення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?