Нурмагомедов вперше відповів, чи буде довгоочікуваний бій-реванш із МакГрегором
Категорія
Спорт
Дата публікації

Нурмагомедов вперше відповів, чи буде довгоочікуваний бій-реванш із МакГрегором

Нурмагомедов вперше відповів, чи буде довгоочікуваний бій-реванш із МакГрегором
Джерело:  online.ua

Росіянин Хабіб Нурмагомедов зізнався, що наразі його не цікавить бій-реванш з колишнім суперником Конором МакГрегором, адже залишилися образи після їх бою у Лас-Вегасі, передає ONLINE.UA з посиланням на BT Sport.

За словами росіянина, те, що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі.

"Всі знають, що там трапилося: я переміг, ми розтрощили всю його команду. Знову битися в Вегасі я не хочу. Його оштрафували, мене оштрафували в десятикратному розмірі. Справа не в грошах, а в тому, як відбувається весь процес. Якщо у Вегасі будуть якісь великі бої, я відправлюся туди як глядач, але сам битися там більше не хочу. Чи буде цікавий реванш, якщо Конор повернеться? Якщо він цього заслужить, то так. Але прямо зараз мені це не цікаво. Навіщо мені потрібен реванш?", – заявив Хабіб Нурмагомедов.

Однак, варто зазначити, що він не відкинув однозначно можливість проведення цього бою.

"Ми ще не закінчили те, що було 6 жовтня. Я не скажу, що зараз початок цього, скоріше, приблизно така середина. У нас попереду чимало боїв. Ми плануємо ще більше писати історію і доводити, що ми можемо досягти певних успіхів", – зазначив росіянин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Флориді, США, заарештували ірландського бійця змішаного стилю MMA Конора МакГрегора — його звинувачують у нападі, збройному пограбуванні другого ступеня і злочинному хуліганстві третього ступеня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?