Няня-вбивця з Москви заговорила про Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Няня-вбивця з Москви заговорила про Путіна: опубліковано відео

Няня-вбивця з Москви заговорила про Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Няня, яка вбила й обезголовтла  4-річну дівчинку в Москві, розповіла, що таким чином вона помстилася президенту Росії Володимиру Путіну за бомбардування, які знищують мусульман.


Відео визнання з'явилося на YоuTube, передає ONLINE.UA.


"Помстилася тому, хто кров проливає ... Путін бомбить літаками мусульман ... чому ви бомбите, чому ніхто не говорить? Вони теж жити хочуть", - сказала Гюльчехра Бобокулова.


Відповідаючи на питання чи тому вона вбила дитину, няня відповіла "Так".



Як відомо, 29 лютого біля станції метро "Октябрьское поле" в Москві  близько години ходила жінка з відрізаною головою дитини, погрожуючи влаштувати самопідрив. Пізніше стало відомо, що з дитиною Бобокулова розправилася в квартирі, де працювала нянею: вона дочекалася, поки батьки і їх старша дитина підуть з дому, після чого скоїла вбивство і підпалила квартиру.


2-го березня відбувся суд, який задовольнив клопотання слідства, відправивши Бобокулову під варту на термін до 29 квітня. Обгрунтовуючи необхідність арешту, слідчий заявив, що затримана може натиснути на свідків і зв'язатися зі своїми підбурювачами. При цьому слідство не уточнило, хто ці люди.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?