Обама і Трамп поговорили і обмінялися обіцянками: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама і Трамп поговорили і обмінялися обіцянками: з'явилося відео

Обама і Трамп поговорили і обмінялися обіцянками: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Чинний президент США Барак Обама зустрівся з  переможцем президентських виборів, республіканцем Дональдом Трампом  в Білому домі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


В ході розмови Обама обіцяв зробити все, щоб Трамп домігся успіху на посаді президента США. "Ми зробимо все для вашого успіху, тому що ваш успіх - це наш успіх", - підкреслив він.


Республіканець за підсумками зустрічі заявив, що в рамках зустрічі були підняті як приємні теми, так і неприємні, але розмова з Обамою була корисною. "Це велика честь - бути тут з вами", - зазначив він.


У свою чергу, Трамп обіцяв звертатися за порадою до Обами, після чого політики потиснули руки один одному. У мережі з'явилося відео із зустрічі державних діячів США:



Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками президентських виборів в США  Барак Обама заявив, що підтримував кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, але необхідно зробити все можливе для поліпшення життя в США і він "за успіх Трампа в об'єднанні і управлінні країною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?