Обама нагадав Путіну умову, яку йому висунули по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Обама нагадав Путіну умову, яку йому висунули по Донбасу

Обама нагадав Путіну умову, яку йому висунули по Донбасу

Санкції Європейського Союзу проти Росії повинні зберігатися в повному обсязі до повного виконання Мінських угод з боку Кремля і  президента РФ Володимира Путіна.
Про це заявив президент США Барак Обама на спільній прес-конференції з прем'єром Італії Маттео Ренці, передає ONLINE.UA з посиланням на  УНИАН.
"Ми обговорили нашу спільну стурбованість ситуацією в Україні і важливість збереження санкцій, у тому числі санкцій ЄС, які мають діяти доти, доки Росія і Україна не виконають зобов'язання у відповідності з Мінськими угодами", - підкреслив американський лідер.
Також він запевнив, що лідери Італії та США «налаштовані дипломатично працювати з «нормандської групою» для того, аби досягти цієї мети".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент США Барак Обама та канцлер Німеччини Ангела Меркель вигадали нове покарання для Путіна за його дії у Сирії.
Нагадаємо також, що  президент Росії вирішив розповісти Порошенку про порядок виконання Україною Мінських угод.
У свою чергу,  Порошенко запевнив, що Україна не виконуватиме політичних статей Мінських домовленостей, доки не будуть виконані вимоги безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?