Обама підписав військовий бюджет США з допомогою для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Обама підписав військовий бюджет США з допомогою для України

Обама підписав військовий бюджет США з допомогою для України

Президент США Барак Обама підписав військовий бюджет США на 2017 рік, в якому на оборонну допомогу Україні передбачається 350 мільйонів доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на українське посольство в США.
Рівень оборонної допомоги Україні у 2017-му бюджетному році збільшено на 50 млн доларів у порівнянні з аналогічним документом на 2016 рік.
Зокрема, документом передбачено надати кошти для оборонної допомоги Україні, в тому числі летальними оборонними видами озброєнь. Перелік видів допомоги розширено і технічною підтримкою для розробки цілісної системи моніторингу державного кордону України, а також допомоги у підготовці штабних офіцерів і вищого військового командування ЗСУ.


Читайте також: США відприавили до Європи танки, аби швидко відповісти Путіну: з'явилися фото і подробиці


Усього американські витрати на оборону склали 611 млрд дол. Згідно із законом, оклад військових збільшиться на 2,1%.


Раніше Конгрес США затвердив оборонний бюджет, який також передбачає обмеження військового співробітництва між США і Росією. За деякими винятками, кошти з американського оборонного бюджету не можна буде витрачати на двосторонні військові проекти, до тих пір, поки Москва не припинить окупацію української території і агресивні дії, що загрожують суверенітету і територіальній цілісності України і членів НАТО".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про серйозні проблеми російської армії, зокрема, із навченими співробітниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?