Обама видав останнє президентське привітання з Різдвом: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама видав останнє президентське привітання з Різдвом: з'явилося відео

Обама видав останнє президентське привітання з Різдвом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Чинний президент США Барак Обама з першою леді Мішель Обамою привітав католиків усього світу з Різдвяним святвечором.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на каналі YouTuve Білого дому.


"З Різдвом Христовим всіх! Відзначати свята в Білому домі за ці останні вісім років було справжнім привілеєм. Ми змогли привітати понад півмільйона гостей, наші чудові кухарі спекли понад 200 тис штук святкового печива, а Барак пригощав американський народ незліченними жартами", - йдеться в відеозверненні подружжя.


Читайте також: Сім'я Обами розіслала свою останню різдвяну листівку з Білого дому: з'явилося фото


"Разом ми вийшли з найважчої економічної кризи за останні 80 років і досягли того, що безробіття знаходиться на самому низькому рівні за останні 9 років. Ми забезпечили медичною страховкою ще 20 млн американців і надали нові засоби захисту людям, які вже мають страховку. Ми зробили Америку більш шанованою в усьому світі, прийнявши на себе роль лідера в справі збереження цієї планети для наших дітей, і багато, багато іншого", - підкреслив Барак Обама.


При цьому, термін президентських повноважень Барака Обами закінчується 20 січня 2017 року та дане поздоровлення - останнє, зроблене в Білому домі:


Відео: YouTuve/The White House


Відзначимо, що католицький Різдвяний святвечір святкується 24 грудня і у віруючих католиків шанується навіть більше, ніж Великдень.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українська співачка Джамала також привітала всіх з Новим роком і Різдвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?