"Обережно, він - агент КДБ/ФСБ": Кремль підготував для українців новий безглуздий фейк
Категорія
Політика
Дата публікації

"Обережно, він - агент КДБ/ФСБ": Кремль підготував для українців новий безглуздий фейк

"Обережно, він - агент КДБ/ФСБ": Кремль підготував для українців новий безглуздий фейк
Джерело:  online.ua

Лідер "Громадянської позиції" та екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко, посилаючись на власні анонімні джерела, повідомляє, що Кремль планує запустити фейки через ЗМІ про радника новообраного президента Володимира Зеленського Івана Апаршина, нібито він "агент КДБ/ФСБ", передає ONLINE.UA.

"Варто було Зеленському скористатися порадою і залучити професіонала в сфері оборони Івана Апаршина, як Москва підготувала провокацію, проти Апаршина: за моїми даними, Росія планує запустити через свої ЗМІ фейк, нібито Апаршин є "агентом КДБ/ФСБ")", - написав Гриценко.

Політик стверджує, що "причина проста як валянок: Москва аж ніяк не хоче бачити професіоналів поряд з новообраним президентом України." Окрім того, він пов’язав провокацію проти Апаршина із рішенням Басманного суду Росії, який заочно заарештував Гриценка і оголосив в міжнародний розшук за статтею "заклики до тероризму".

"Варто було мені зустрітися з Володимиром Зеленським, порадити йому професіоналів у ключових сферах, як одразу ж Москва надіслала "вітання": рішенням Басманного суду", - стверджує очільник "Громадянської позиції".

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна зможе повернути Донбас під свій контроль через п’ять років  і не військовим шляхом. З таким сміливим прогнозом виступив радник Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?