Обговорення у закритому режимі: Рада розгляне комплекс питань щодо Ірану
Категорія
Політика
Дата публікації

Обговорення у закритому режимі: Рада розгляне комплекс питань щодо Ірану

Обговорення у закритому режимі: Рада розгляне комплекс питань щодо Ірану

Комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики проведе закриту зустріч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами очільника підрозділу Богдана Яременка, народні депутати обговорять кризу між Іраном та Сполученими Штатами, а також авіакатастрофу лайнера "МАУ" під Тегераном.

"Прошу підтримати пропозицію про розгляд питань про загострення відносин між США та Ісламською республікою Іран і про ситуацію навколо авіакатастрофи літака у закритому режимі. Прошу проголосувати… Рішення прийнято", - заявив посадовець.

Передбачається, що члени комітету розглянуть проєкт постанови Ради з питання авіатрагедії, жертвами якої стали 176 осіб.

Нагадаємо, лайнер впав невдовзі після старту 8 січня внаслідок ураження іранською ракетою. Офіційний Тегеран спочатку заявив про технічну причину падіння та визнав провину військовослужбовців лише 11 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, в іранському уряді стверджують, що державний лідер Хасан Рухані не був інформований про причетність військових структур до авіакатастрофи "МАУ". Тегеран робив заяви про технічну несправність на тлі інформаційної війни зі Сполученими Штатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?