Обмін полоненими: Зеленський зустрів у Борисполі українських в’язнів Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмін полоненими: Зеленський зустрів у Борисполі українських в’язнів Кремля

Обмін полоненими: Зеленський зустрів у Борисполі українських в’язнів Кремля
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ повідомили, що президент Путін помилував 11 українців, яких сьогодні включили на обмін між Україною та РФ. Одночасно президент Зеленський помилував 16 росіян та українців, які видаються Росії в рамках попередніх домовленостей про обмін.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Медуза», Путін помилував усіх, за виключенням 24 моряків, правових статус яких не дозволяє визнавати їх винними.

На цей час вже відомо, що обмін відбувся – український літак Ан-148 з 35 колишніми в’язнями Кремля вже приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Полонених зустрічає президент Володимир Зеленський та інші високопоставлені чиновники: глава Офісу президента Андрій Богдан, генпрокурор Руслан Рябошапка, глава СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Відразу після того, як літак зупинився на летовищі, до нього підійшов глава держави, який особисто зустрів кожного українця, якого було звільнено з російських тюрем.

Родичі українських громадян, які очікували прибуття літака біля злітно-посадкової смуги, зустріли посадку оплесками.

Після зустрічі колишніх полонених президент підійшов до журналістів, де виступив з коротким брифінгом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?