Обмін Савченко на ГРУшників: ЗМІ дізналися про фінал вже сьогодні
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмін Савченко на ГРУшників: ЗМІ дізналися про фінал вже сьогодні

Обмін Савченко на ГРУшників: ЗМІ дізналися про фінал вже сьогодні
Джерело:  online.ua

ЗМІ повідомили, що президент України Петро Порошенко направить в найближчі години літак в Ростов-на-Дону, де має відбутися обмін засуджених в Україні ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва на українську льотчицю Надію Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Найближчим часом президентський борт з росіянами Євгеном Єрофєєвим і Олександром Александровим прилетить з Києва в Ростов-на-Дону, куди вже доставлена ​​українка Надія Савченко», - сказало джерело.
Інше джерело сказало, що передача Савченко українській стороні буде здійснена на підставі договору між двома державами про видачу осіб для подальшого відбування покарання.
"У Ростові-на-Дону вже перебувають представники російських правоохоронних органів, які супроводжують Савченко. За двосторонньою домовленістю, українська влада там же передасть двох росіян, затриманих в Україні", - зазначив співрозмовник агентства.
Як повідомляє Дождь, адвокат Савченко Ілля Новіков заявив, що не може ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію, але додав, що наразі він в аеропорту Ростова-на-Дону.
Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, було подано прохання про помилування росіян Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва президенту України Петру Порошенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?