Ображали Майдан: відоме радіо нарвалося на попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Ображали Майдан: відоме радіо нарвалося на попередження

Ображали Майдан: відоме радіо нарвалося на попередження
Джерело:  online.ua

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження «Радіо Вести» через образливі висловлювання в ефірі радіо про героїв Революції гідності і використання гостями радіостанції ненормативної лексики.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook члена Нацради Сергія Костинського.


«Перевіркою встановлено, що під час діалогу з радіослухачами, гостя радіостанції («Радіо Вести»- Ред.) Тетяна Монтян (одіозний київський адвокат - Ред.) висловлювалася негативно і образливо на адресу героїв Революції гідності, допускала в прямому ефірі ненормативну лексику», - повідомив Костинський.


Він також зазначив, що ведучий передачі не зупинив гостю і не зробив їй ніяких зауважень.


Читайте також:  Росія не прийшла: скандальну Монтян висміяли в мережі


Костинський акцентував, що «Радіо Вести» порушило норми українського законодавства, що передбачають недопущення використання телерадіоорганізацій для поширення інформації, яка порушує законні права та інтереси фізичних і юридичних осіб, посягає на їх честь і гідність.


«Зокрема звучало наступне: «От якби тарифи можна було повісити на тих, хто стрибав по Майдану в каструлі»; «Мені, наприклад, глибоко по барабану, кого слухають упороті майдауни»; «Ось живуть в одному будинку упороті майдауни і антимайданівці» та інші. Таким чином, маємо порушення вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення», - написав Костинський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  одіозна адвокат Тетяна Монтян виступила на російському пропагандистському каналі, де зробила ряд скандальних заяв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?