ОБСЄ офіційно спростувала брехню бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

ОБСЄ офіційно спростувала брехню бойовиків ДНР

ОБСЄ офіційно спростувала брехню бойовиків ДНР
Джерело:  ЛІГА.net

В ОБСЄ спростували неправдиві повідомлення бойовиків так званих ЛНР-ДНР, які заявляли, що співробітники СБУ під виглядом фахівців місії проводять на контрольованих ними територіях спецоперації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.Новини.
10 лютого перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг заявив на прес-конференції, що його співробітники знають про подібні заяви бойовиків.
Читайте також: Ро сіяни на Донбасі не ховаються: в ОБСЄ зробили зізнання
"Нам відомі ці заяви. Якщо ми встановимо факти і підтвердження цих заяв, то ми одразу включимо це в наш звіт, якщо це буде підтверджено", - повідомив Хуг.
Також інформацію Хуга підтвердив і представник СБУ - радник голови Юрій Тандит.
"Можу підтвердити заяву Олександра Хуга, СБУ не виконують ніяких завдань за лінією розмежування", - зазначив тандем.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ОБСЄ розкрили подробиці ліквідації одного з ватажків ЛНР, глави "народної міліції" Олега Анащенка, який був підірваний 4 лютого в своєму автомобілі. У вбивстві звинуватили представників диверсійних груп з українських силовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?