ОБСЄ шокувало нахабство бойовиків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

ОБСЄ шокувало нахабство бойовиків ЛНР

ОБСЄ
ОБСЄ шокувало нахабство бойовиків ЛНР

Бойовики так званої ЛНР пригрозили з мінометів розстріляти спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Про це йдеться у звіті місії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.
"24 березня в 12:10 патруль СММ у складі 4 співробітників місії на двох броньованих автомобілях зупинився на покинутій автобусній зупинці приблизно в 800 метрах на захід від підконтрольного ЛНР населеного пункту Знам'янка для моніторингу "режиму тиші" і почули з машин 8 одиночних пострілів зі стрілецької зброї", – йдеться у звіті.
Читайте також: Росіяни на Донбасі не ховаються: в ОБСЄ зробили зізнання
За даними місії, в 20 метрах від патруля перебували троє чоловіків у камуфляжі, серед яких спостерігачі впізнали одного бойовика ЛНР.
"Інший чоловік був озброєний автоматом АК‑47. Спостерігачі повідомили йому про свої наміри. Менше ніж через хвилину члени патруля почули, як третій чоловік, який знаходився на відстані близько 20 метрів, звів курок пістолета, після чого зробив постріл у повітря і крикнув російською: "Їдьте звідси... швидше, міномет працює", – зазначили в місії.
Спостерігачі покинули місце, ніхто з них не постраждав.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше спостерігачі ОБСЄ помітили підозрілу активність переміщення бойової техніки у бойовиків ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?