Обшуки в мерії Ужгорода: СБУ озвучила невтішні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Обшуки в мерії Ужгорода: СБУ озвучила невтішні подробиці

Обшуки в мерії Ужгорода: СБУ озвучила невтішні подробиці
Джерело:  online.ua

Силовики СБУ у вівторок, 5 листопада, організували обшуки в ужгородській мерії через зловживання заступника голови міськради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу структури.

За офіційними даними, у 2014 році зазначена особа обіймала посаду члена земельної комісії міськради. Тоді він оформив три земельні ділянки площею у 0,3 гектара на підставних людей.

"Пізніше землю було протиправно передано у розпорядження його дружині, яка влітку цього року продала її своєму знайомому за 1 мільйон 200 тисяч гривень", - зазначили в СБУ.

Це стало приводом для масштабних обшуків на робочому місці посадовця, а також за місцем його проживання.

Наразі правоохоронні органи вирішують питання стосовно підозри у кримінальному провадженні. Зловживання були викриті у координації з управлінням Державного бюро розслідувань у Львові.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор ДБР Роман Труба оголосив, що фігурантами справи про придбання 11 тисяч бракованих бронежилетів для ЗСУ стали 5 топ-представників Міністерства оборони. Сума відповідної закупки сягнула близько 100 мільйонів гривень. Посадовці узгодили її, усвідомлюючи неякісність продукції та її подальшу передачу військовослужбовцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?