Обстріл автобуса на Донбасі: в штабі АТО спростували пропаганду бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл автобуса на Донбасі: в штабі АТО спростували пропаганду бойовиків

Обстріл автобуса на Донбасі: в штабі АТО спростували пропаганду бойовиків
Джерело:  online.ua

У штабі АТО заявили, що вранці 20 січня в районі окупованої Оленівки в Донецькій області бойовики обстріляли цивільний автобус, в результаті чого було поранено місцеву жительку, з метою дискредитації української армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.
«Причетність бойовиків до цієї події підтверджується тим, що автобус, який рухався вздовж лінії зіткнення в напрямку Оленівка-Донецьк, отримав кульові пошкодження з боку позицій незаконних збройних формувань», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, скільки бойовикам ДНР-ЛНР платять за атаки
У штабі АТО підкреслюють: «Не виключається, що ця провокація була здійснена з метою дискредитації Збройних Сил України в період перебування в районі проведення АТО заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ».



Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ДНР заплуталися, кажучи про нібито обстріл українськими військовими селища Оленівка Донецької області: бойовики ДНР заявили, що українські військові нібито обстріляли селище Оленівка, в результаті чого осколками було поранено місцеву жительку, яка в цей час їхала в автобусі Донецьк -Докучаєвськ, проте пропагандистські ЗМІ процитували так звану "народну міліцію ДНР", в якій заявили, що лікарі витягли з ноги "постраждалої" кулю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?