Обстріл банку в Одесі: поліція озвучила версію, а в мережі з'явилися нові фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Обстріл банку в Одесі: поліція озвучила версію, а в мережі з'явилися нові фото

Обстріл банку в Одесі: поліція озвучила версію, а в мережі з'явилися нові фото

Обстріл банку "Південний" з гранатомета, який стався вночі 25 квітня в Одесі,

правоохоронці кваліфікували як умисне пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


Відомості за фактом того, що сталося в ніч на 26 квітня, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за двома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також - ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


Попередньо встановлено, що зловмисник з реактивного протитанкового гранатомета (РПГ-26) скоїв постріл в приміщення банку "Південний", розташованого по вул. Краснова 6-А.


"У ході огляду місця події вилучено фрагменти металу. Крім того, по вул. Краснова, між деревами, виявлений предмет, схожий на корпус реактивної протитанкової гранати, який вилучено з місця події. Все речдоки направлені на експертне дослідження", - відзначили у відділі комунікацій головного управління Національної поліції в Одеській області.


Зараз поліція встановлює осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.


Раніше

в мережі опублікували нові фото і відео з місця обстрілу офісу банку "Південний" в Одесі

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?