Обстріл бойовиками ДНР селища на Донбасі: з'явилися фото з місця трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл бойовиками ДНР селища на Донбасі: з'явилися фото з місця трагедії

Національна поліція України
Обстріл бойовиками ДНР селища на Донбасі: з'явилися фото з місця трагедії

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиками угруповання ДНР селища Курдюмівка в Донецькій області, в результаті якого загинув підліток.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
Правоохоронці пояснили, що на момент обстрілу підліток намагався сховатися і був у передпокої будинку по вулиці Севастопольській, коли біля воріт будинку вибухнув снаряд. Двері не зупинили осколки, через що він отримав осколкове поранення в серце, і його життя не встигли врятувати.

Читайте також: Снайпер и бойовиків ЛНР влаштували цинічну провокацію
В результаті обстрілу в поліцію звернулися також літнє подружжя. 54-річна жінка повідомила, що її будинок постраждав, сама вона змогла врятуватися, сховавшись в дальній кімнаті, а її 60-річний чоловік врятувався в господарській будівлі, оскільки за кілька хвилин до обстрілу якраз вийшов з дому за вугіллям. "Подружжя до цих пір не розуміє, як їм вдалося вижити", - йдеться в повідомленні.
Загалом пошкодження від обстрілів були зафіксовані по вулиці Ватутіна, Донецькій, Заводській та Севастопольській. В результаті стрілянини населений пункт залишився без електропостачання, заняття в школах тимчасово призупинили.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в провокації на Донбасі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?