Обстріл Генконсульства Польщі: бойовики ЛНР скористалися провокацією
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Генконсульства Польщі: бойовики ЛНР скористалися провокацією

Обстріл Генконсульства Польщі: бойовики ЛНР скористалися провокацією

Бойовики ЛНР скористалися провокацією з обстрілом Генконсульства Польщі в Луцьку, щоб дискредитувати добровольчі батальйони в складі українських військ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Очолюваний російськими фахівцями підрозділ ІПСОА (інформаційно-психологічні операції) в складі «МДБ ЛНР» проводить спецоперацію з дискредитації добровольчих батальйонів у складі українських військ в контексті теракту проти Генконсульства Республіки Польща у Луцьку 29 березня ц.р. Зокрема, підконтрольні ЛНР ЗМІ, а також російські ЗМІ з посиланням на «офіційних осіб» ЛНР активно поширюють «розвідінформацію народної міліції ЛНР» про нібито причетність до цього теракту військовослужбовців батальйону "Донбас", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Обстріл Генконсульства Польщі: СБУ пропонує гроші за інформацію
Відзначається, що за версією «народної міліції ЛНР», теракт був здійснений «з метою очистити західні області України від національних меншин».
"Зв'язок не зрозумілий, однак ЗМІ ЛНР отримали вказівку подавати цю інформацію з прив'язкою до згадки про «етнічні чистки», що проводяться «українськими націоналістами» на Волині в роки Другої світової війни і упором на те, що батальйон «Донбас» є «націоналістичним». За інформацією «народної міліції ЛНР», "наступною метою терористичних атак націоналістів може стати газопровід з України в Польщу", - зазначив Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, після обстрілу Генконсульства Польщі активісти перекрили дорогу Львів-Варшава. При цьому в акції протесту "поляків" виявили явний російський слід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?