Обстріл Генконсульства Польщі: СБУ назвала ім'я замовника
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Генконсульства Польщі: СБУ назвала ім'я замовника

Обстріл Генконсульства Польщі: СБУ назвала ім'я замовника
Джерело:  online.ua

Замовником  обстрілу Генконсульства Польщі в Луцьку і провокації з "поляками" на трасі у Львівській області  є агент російських спецслужб Микола Дульський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ,


Читайте також: Обстріл Генконсульства Польщі: бойовики ЛНР скористалися провокацією


Дульський є лідером радикальної громадської організації «Наждак», що ховається в Росії від переслідування українськими правоохоронцями за погрози вбивства.


Спецслужби встановили, що він веде активну антиукраїнську діяльність з 2015 року.


В ході розслідування провокацій 30 березня провели три обшуки в Києві, три огляди житлоплощі у Львові, і ще один, - в Нетішині Хмельницької області.


Двом організаторам повідомили про підозру, вирішується питання про взяття їх під варту.


Нагадаємо,  в ніч на 29 березня в Луцьку невідомі обстріляли з важкого озброєння приміщення Генерального консульства Польщі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після обстрілу Генконсульства у Львівській області на акції протесту вийшли нібито "обурені і налякані" представники польських громад, в протестах яких виявили явний "російський слід".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?