Обстріл Генконсульства Польщі: в Україні пояснили головний страх Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Генконсульства Польщі: в Україні пояснили головний страх Путіна

Обстріл Генконсульства Польщі: в Україні пояснили головний страх Путіна
Джерело:  InformNapalm

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко вважає, що обстріл Генконсульства Польщі в Луцьку є черговою провокацією Росії і демонструє головний страх президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
«Росія боїться виникнення Міжмор'я - створення Балто-Чорноморської осі держав. Такий висновок можна зробити, відстежуючи низку підготовлених провокацій, спрямованих на дестабілізацію українсько-польських відносин», - вважає Бурко.

Читайте також: З кожним днем ​​все цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі
Бурко впевнений, що провокація проти Генконсульства Польщі - "це продовження проектів Кремля щодо внесення розбрату між Україною і Польщею".
«На початку березня InformNapalm вже представляв великі резонансні розслідування «Як Кремль фінансує польських радикалів: завдання, оплата, доповідь в Москву» і «За антиукраїнськими акціями в Польщі стоїть Кремль. Аналіз розкритого листування». Це був один з яскравих і показових прикладів дій Росії проти України на території Польщі В цьому випадку ми бачимо дзеркальний процес - провокації російської агентури на території України», - сказав Бурко.
За його словами, розкрите UCA листування кремлівських агентів і їх куратори продемонстрували конкретні плани і стратегії Росії по дестабілізації українсько-польських відносин.
«Від розпалювання такого конфлікту виграє тільки Кремль і важливо виступити єдиним консолідованим фронтом, що відсікає будь-яка провокації. Народи України і Польщі повинні сьогодні розуміти, що гібридна агресія РФ - це не тільки танки на Донбасі, а й маса політичної провокації, що розпалює зони дестабілізація в різних точках світу», - підкреслив Роман Бурко.
Як повідомляв ONLINE.UA, після обстрілу Генконсульства Польщі польські дипломатичні представництва в ряді інших міст України не працюють.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?