Обстріл Маріуполя бойовиками: історія постраждалої дівчинки схвилювала мережу, опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Маріуполя бойовиками: історія постраждалої дівчинки схвилювала мережу, опубліковано відео

Обстріл Маріуполя бойовиками: історія постраждалої дівчинки схвилювала мережу, опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Історія п'ятирічної дівчинки, якій після обстрілу Маріуполя бойовиками ампутували ногу, схвилювала користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В сюжеті ТСН відзначається, що 5-річна Меланія згадує, як під час обстрілів бойовиками з російських «Градів» два роки тому загинула її мама, а сама дівчинка втратила ніжку.
При цьому дівчинка не хоче, щоб її бабуся плакала через жахливі спогади.
Читайте також: Хто обстрілює Донбас: бойовиків ДНР спіймали на найцікавішому моменті
«Дівчинка мріє, що колись її ніжка відросте», - сказано в сюжеті ЗМІ.
Відзначається, що сім'я потребує коштів на якісне протезування.
«Подивився сюжет про 5-річну дівчинку Меланію, яка 2 роки тому втратила в результаті обстрілу Маріуполя маму і ніжку. Дівчинка хороша, симпатична. Цинічно цікавлюся, чи зможе Мінстець і інші впливові на інформаційну політику персонажі зробити так, щоб історія стала відома за океаном, зокрема, першій леді США, яка за статусом займається благодійними проектами? Перепрошую за цинічний підхід», - написав у своєму Facebook політичний експерт Євген Магда.



Roland Mikiani: Коли такі трагічні теми гибридно подаються на цільову аудиторію, то це дуже ефективно працює, і це називають Маркетинг Переможців. Якщо зовсім відверто, то подивіться, як працює "маркетинг" "палестинців". Цілком цинічний і потрібний метод, якщо ти воюєш. А у нас війна, а не хухри-мухри.


Iryna Raiter: А чому цинічний підхід? А раптом спрацює, і доля дитини вирішиться.





Як повідомляв ONLINE.UA, український волонтер і блогер, уродженець Маріуполя Ярослав Матюшин розповів повчальну історію, яку присвятив річниці обстрілу свого рідного міста російськими "Градами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?