Обстріл журналістів під Києвом: в поліції відреагували
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл журналістів під Києвом: в поліції відреагували

Обстріл журналістів під Києвом: в поліції відреагували

В ГУ Нацполіції Київської області відреагували на обстріл журналістів під час зйомки програми про українського олігарха біля села Плюти Обухівського району.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Розкішний палац радника Порошенка наробив шуму в мережі: опубліковано відео

Стало відомо, що інформація про інцидент внесена до Єдиного реєстру досудових рішень.

"Ми зареєстрували в ЄРДР цю справу на підставі публікації в ЗМІ", - зазначив речник поліції Київської області Микола Жукович.

"Ми вже запросили цього журналіста (Максима Опанасенка - ред.) в Київську обласну поліцію, щоб він дав свідчення. Він обіцяв зробити це у вівторок. Ми його чекаємо", - додав Жученко.

Додамо, що Опанасенко відзначав, що за фактом обстрілу його знімальної групи він не звертався в поліцію, адже був разом зі своїми колегами і водієм обстріляного авто наляканий тим, що сталося.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Київській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві журналіста і громадського діяча Василя Сергієнка, якого викрали і вбили навесні 2014 року в Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?