Обстріли бойовиків призвели до евакуації школи на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Обстріли бойовиків призвели до евакуації школи на Донбасі

Обстріли бойовиків призвели до евакуації школи на Донбасі
Джерело:  online.ua

Незаконні збройні формування у понеділок, 4 листопада, цинічно гатили у школу в населеному пункті Новотошківське. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За офіційними даними, ворог від початку зазначеної доби станом на вечір відкрив вогонь 16 разів. Були використані артилерія 122 мм, міномети 82 і 120 мм, зброю БМП, гранатомети та стрілецьку зброю.

"На час потужного обстрілу наших позицій російськими окупантами у районі Новотошківського дітей, які знаходилися у школі, було евакуйовано до бомбосховища. Жертв серед цивільного населення немає! Після закінчення обстрілу навчання продовжилося", - пояснили у штабі.

Згідно зі звітом командування ООС, протягом неділі, 3 листопада, бойовики так званих "ЛДНР" завдали 14 ударів.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ДНР" 4 листопада звинуватили українську сторону у зриві розведення під Петрівським попри заяви про можливе відтермінування, оголошені заздалегідь. Окупанти нібито намагалися почати відведення, але ЗСУ не відповіли на сигнали. Причини для того - обстріли напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?