Обстріли на Донбасі тривають: з'явилися нові фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли на Донбасі тривають: з'явилися нові фото наслідків

Обстріли на Донбасі тривають: з'явилися нові фото наслідків

Бойовики так званої ДНР увечері 4 березня обстріляли з артилерії населений пункт Новоселівка-1 Ясинуватського району Донецької області.


Про це заявили в Дружківському відділенні Краматорського відділу поліції Донецької області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу обласної поліції.


Читайте також: Бойовики стріляють самі по собі і крадуть гранати - розвідка


78-річний місцевий житель розповів, що в результаті обстрілу був знищений гараж з перебувачим в ньому автомобілем, пошкоджений його приватний будинок по вулиці Миру. У житловому будинку вибило вікна та посікло дах. Серед мирних жителів постраждалих не зафіксували.


Після звернення літнього чоловіка поліцейські обходять всі будинки по вулиці, щоб зафіксувати можливі пошкодження в інших будинках. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про терористичний акт. У мережі з'явилися фото пошкоджень.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті обстрілу бойовиків так званої ДНР 4 березня загинув один військовий, ще 12 осіб постраждали.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?