Обстріли не припиняються: в штабі АТО розповіли про нові провокації бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли не припиняються: в штабі АТО розповіли про нові провокації бойовиків

Обстріли не припиняються: в штабі АТО розповіли про нові провокації бойовиків

В результаті провокаційних обстрілів бойовиків в зоні АТО на Донбасі 12 квітня отримали поранення двоє військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Провокаційні обстріли українських позицій з боку російсько-окупаційних військ тривають. З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України", - заявили в штабі станом на 18:00 12 квітня.

Повідомляється, що на Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики накривали захисників населеного пункту Гнутове. По морським піхотинцям поблизу Водяного противник бив з мінометів калібру 120 мм і 82мм, з озброєння БМП і гранатометів, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Міномети калібру 82мм, гранатомети і кулемети крупного калібру бойовики ДНР застосовували по позиціях поблизу Мар'їнки. По опорних пунктах в районі Широкіно противник вів вогонь з озброєння БМП і стрілецької зброї, з кулеметів великого калібру обстрілював позиції поблизу Талаківки. Ворожі снайпери активно діяли поблизу Водяного.

Читайте також: Доба в зоні АТО: в штабі розповіли про нові обстріли і поранених

На Донецькому напрямку, з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції поблизу Авдіївки. З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї противник вів вогонь по захисникам Кам'янки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - по захисникам Зайцево. По позиціях в районі населеного пункту Піски бойовики ДНР застосовували кулемети крупного калібру.

На Луганському напрямку, з озброєння БМП підрозділи російсько-окупаційних військ вели вогонь по захисникам Кримського. Позиції в районі Новоолександрівки ворог обстріляв з гранатометів, а поруч Новозванівки - з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Як повідомляв ONLINE.UA, в зоні АТО на Донбасі з початку 2017 року загинули 69 українських воїнів, ще 420 бійців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?