Обстріли посилюються: бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській
Категорія
Україна
Дата публікації

Обстріли посилюються: бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській

Обстріли посилюються: бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Бойовики в черговий раз зірвали розведення сил і засобів в районі Станиці Луганській, яке було заплановано на 15 травня.

Про це з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю і координації повідомив прес-центр ООС на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією СЦКК, окупанти здійснювали обстріл українських військовослужбовців з гори Князь Ігор.

"Українська сторона Спільного центру з контролю і координації інформує, що бойовики російсько-німецьких окупаційних військ в черговий раз зірвали розведення сил і засобів сторін в районі Станиці Луганської, попередньо заплановане на 15 травня", - йдеться в повідомленні української сторони СЦКК на сторінці операції Об'єднаних сил.

Під час обстрілів бойовики застосували великокаліберні кулемети.

Про зірване розведення було повідомлено СММ ОБСЄ, також в українській стороні СЦКК зазначили, що підрозділи ЗСУ готові до відведення власних сил і засобів на ділянці розведення в районі Станиці Луганської, якщо бойовики зроблять теж саме і виконають вимоги рамкового рішення Тристоронньої контактної групи по розведенню сил і засобів на лінії розмежування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в штабі ООС показали новітню систему розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?