Обвал мосту в Києві: стало відомо про звільнення в КМДА
Категорія
Події
Дата публікації

Обвал мосту в Києві: стало відомо про звільнення в КМДА

Обвал мосту в Києві: стало відомо про звільнення в КМДА

Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака і главу Солом'янського району Максима Шкуро в зв'язку з обвалом частини моста Шулявського шляхопроводу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міського голови.
"Київський міський голова Віталій Кличко звільнив за незадовільну роботу заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака, а також голову Солом'янського району Максима Шкуро за халатне ставлення до вирішення проблем, які є в районі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: План "Шатун" в Києві: мережа продовжує сміятися над мостом, що обвалився
«Підписати це рішення повинен президент, тому що він погоджує призначення та звільнення глав районів. Але таке подання на звільнення я йому сьогодні направлю», - заявив Кличко.
Відзначається, що кадрові рішення мер Києва прийняв після обвалення частини пішохідної консолі Шулявського шляхопроводу.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що після обвалення частини моста Шулявського шляхопроводу 27 лютого його можуть або перекрити, або запустити по ньому обмежений рух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?