Обвал мосту в Києві: з'явилися цікаві деталі, соцмережі продовжують кипіти
Категорія
Події
Дата публікації

Обвал мосту в Києві: з'явилися цікаві деталі, соцмережі продовжують кипіти

Обвал мосту в Києві: з'явилися цікаві деталі, соцмережі продовжують кипіти
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що після обвалу частини мосту Шулявського шляхопроводу у Києві 27 лютого його можуть або перекрити або запустити по ньому обмежений рух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: План "Шатун" в Києві: мережа продовжує сміятися над мостом, що обвалився
За словами мера столиці Віталія Кличка, в рамках експертизи буде визначено, чи можна в подальшому експлуатувати міст, який з'єднує важливі транспортні артерії столиці.
"Міст старий, під ним також було дві пожежі. Після них (маються на увазі пожежі на так званому "ринку секонд-хенду, останній із них стався в 2012 році - ред.) обстежили шляхопровід, і тоді визначили, що він у передаварійному стані, але може експлуатуватися. І ми планували ремонтувати його в цьому році", - заявив Кличко.
Мер розповів, що на мосту проведуть випробування з технікою. Далі є два варіанти: або перекривати рух по мосту, або дозволити обмежений.
Нагадаємо, що на шляхопроводі обрушилася частина мосту, що з'єднує вулиці Вадима Гетьмана та Олександра Довженка.
Напередодні Кличко в коментарях з місця подій зазначив, що "міст не був в аварійному стані, а просто втомився".
В соцмережах з іронією прокоментували заяви мера Києва з приводу аварії на шляхопроводі.
"Втома металу (або іншого конструкційного матеріалу) - нормальний інженерний термін. Також цілком коректно вживати словосполучення "втома конструкції". Просто з вуст Кличко це звучить смішно))) Я б навіть посміявся, але насправді сумно", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Владислав Бовсуновський.


Жанна Гуд: ось так і вся країна - "втомилася"...
Ірина Ковальчук: Швидше за все не один день міст буде закрито. Готуємося до транспортного колапсу...
Viktor Handurin: Як варіант. Беремо відповідальних за експлуатацію і ставимо під мостом. По мосту проїжджаємо перегруженым тралом. Профіт.
Olesya Natkha: ну взагалі-то є такий технічний термін "втома металу". йому напевно хтось з відповідальних технарів і наспівав. Однак все одно підхоплять - смачно ж як звучить спокусливо )




Як повідомляв ONLINE.UA, через обвал частини мосту Шулявського шляхопроводу в Києві очікуються великі проблеми з рухом транспорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?