Обвинувачення у зґвалтуванні: Арахамія поставив крапку у скандалі зі "слугою народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Обвинувачення у зґвалтуванні: Арахамія поставив крапку у скандалі зі "слугою народу"

Обвинувачення у зґвалтуванні: Арахамія поставив крапку у скандалі зі "слугою народу"
Джерело:  online.ua

Очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зробив заяву про нещодавній скандал зі зґвалтуванням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку політика.

За його словами, народний депутат Роман Іванісов, який потенційно мав звинувачення у зґвалтуванні, має вийти зі складу об'єднання.

"Як лідер фракції я вважаю, що йому потрібно призупинити членство в партії Слуга Народу та фракції на час проведення всебічної перевірки та з‘ясування всіх обставин даного інциденту", - пояснив Арахамія.

Він додав, що нардеп зможе відновити членство у фракції, якщо уся відповідна інформація опиниться неправдивою.

Анонсовано спеціальний брифінг з приводу гучного внутрішньофракційного інциденту. Його буде проведено о 12:00 у четвер, 21 листопада.

Арахамія нещодавно розповів, що Іванісову дорікнули щодо засудження у минулому за звинуваченням у ґвалтуванні неповнолітньої.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно фракція "Слуга народу"постраждала від ще одного скандалу. Нардепку Анну Скороход виключили з об'єднання. Арахамія пояснив таке рішення інформацією, за якою чиновниця пропонувала окремим "слугам" додаткову грошову винагороду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?