Очевидець розповів, як Моторола розстріляв полоненого "кіборга"
Категорія
Події
Дата публікації

Очевидець розповів, як Моторола розстріляв полоненого "кіборга"

Очевидець розповів, як Моторола розстріляв полоненого "кіборга"
Джерело:  Еспресо

Колишній бранець бойовиків ДНР Станіслав Паплінський розповів, як ватажок банди "Спарта" Арсен Павлов (Моторола) застрелив українського "кіборга" Ігоря Броневицького.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЕспресоТБ.
В інтерв'ю виданню Паплінський розповів, що українські військові, потрапивши в полон до бойовиків ДНР, піддавалися різним знущанням.
"Хлопців з терміналу донецького аеропорту взяли в полон з самого ранку. Нас же двох взяли останніми, під вечір. Хлопців привезли в підвал десь перед обідом, а нас привезли вже, коли було темно, десь 7-8 годин різниці. Нас двох в цей підвал привів Моторола. До цього всіх хлопців з терміналу спочатку били трубами, прикладами, руками, ногами, стріляли в них з пневматики", - згадує колишній бранець бойовиків ДНР.

Читайте також: Р озвідник спростував міф про Моторолу й інших ватажків бойовиків на Донбасі
За словами бійця, він бачив на власні очі, як Моторола вбив "кіборга".
"Коли Моторола нас завів, на всіх накричав, заборонив бити - немов зробив добре. Але через кілька десятків хвилин він зайшов і застрелив нашого полоненого Ігоря Броневицького", - заявив Паплінський.
Він не знає чим можна пояснити таку поведінку Мотороли.
"З одного боку, він забороняє знущатися в будь-яких проявах - навіть кричати або щось говорити, - а вже через 10-15-20 хвилин (я в часі не орієнтувався), приходить і розстрілює нашого полоненого", - додав Паплінський.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії убитого на Донбасі бойовика Моторолу поставили в один ряд з письменниками та акторами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?