Очільник Держдепу Блінкен озвучив свої висновки після візиту в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник Держдепу Блінкен озвучив свої висновки після візиту в Україну

Очільник Держдепу Блінкен озвучив свої висновки після візиту в Україну
Джерело:  online.ua

Очільник Державного департаменту США Ентоні Блінкен офіційно заявив, що вважає результативним свій візит до України, а також похвалив старання команди президента Володимира Зеленського, яка веде "свою країну до світлого майбутнього".

Джерело: Ентоні Блінкен у  Twitter

Ентоні Блінкен прокоментував свій візит до України

"Продуктивно провів час у Києві з президентом Володимиром Зеленським і всіма, з ким я зустрічався", - наголосив державний секретар США.

Він також звернув увагу на те,що офіційний Вашингтон сповнений рішучості протистояти агресії команди очільника Кремля Володимира Путіна та підтримувати реформи, необхідні для забезпечення суверенного, демократичного та процвітаючого майбутнього України.

Окрім того, Ентоні Блінкен зізнався, що був радий зустрітися із "сміливими українцями", які щодня працюють задля подолання корупції та сприяння судовій реформі в нашій країні.

"Вони ведуть свою країну до світлого майбутнього, за яке боролися українці під час Революції Гідності", - наголосив очільник Держдепу США.

Що відомо про візит Блінкена до України

 6 травня глава Держдепу США Ентоні Блінкен прибув з офіційний візитом до України.

Державний секретар Штатів обговорив із Володимиром Зеленським питання Донбасу, "Північного потоку-2" та реформ в Україні. Водночас Ентоні Блінкен наголосив на важливості боротьби з корупцією для подальшого просування реформ в Україні.

Окрім того, відбулася зустріч держсекретаря США, голови Верховної Ради Дмитра Разумкова та голів депутатських фракцій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?