Очільник Держдуми РФ заговорив про захист українського населення в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник Держдуми РФ заговорив про захист українського населення в ОРДЛО

Очільник Держдуми РФ заговорив про захист українського населення в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Очільник Державної думи РФ В'ячеслав Володін продовжує виправдовувати ідею офіційного визнання Росією окупованих територій України "республіками" наближенням Альянсу і необхідністю забезпечити безпеку "російських громадян та співвітчизників" в ОРДЛО. 

Джерело: Telegram  В'ячеслава Володіна

Очільник Держдуми РФ закликав "захистити" населення в ОРДЛО

Володін вперше офіційно відреагував на проєкт постанови Держдуми про звернення до очільника Кремля Володимира Путіна "про необхідність визнання Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки" за ініціативою депутатів КПРФ.

За його словами, фракція "Справедлива Росія – За правду" готова підтримати проект, а депутатів "Єдиної Росії" давно "турбує питання захисту життя російських громадян та співвітчизників, які проживають на території ДНР та ЛНР".

В'ячеслав Володін у центрі (фото — flickr.com)

Запропоноване для розгляду питання дуже серйозне та відповідальне.У цьому зв'язку правильно наступного тижня провести консультації з керівниками фракцій, обговорити цю ініціативу. Потім за підсумками – розглянути питання на Раді Державної Думи.Ми бачимо ігнорування Мінських угод президентом Зеленським. НАТО хоче окупувати Україну. І те, й інше може обернутися трагедією. Ми не маємо цього допустити. Цілком очевидно одне: рішення щодо забезпечення безпеки наших громадян та співвітчизників у ДНР та ЛНР необхідно шукати, - цинічно зазначив Володін.

Як уже згадувалося раніше, 19 січня 2022 року депутати КПРФ внесли до Держдуми проєкт звернення до російського президента стосовно необхідності визнання державності т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Окрім того, вони почали вимагати проведення перемовин із їхніми ватажками для "створення правової основи міждержавних відносин".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?