Очільник Міноборони ухвалив нове важливе рішення - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільник Міноборони ухвалив нове важливе рішення - перші подробиці

Очільник Міноборони ухвалив нове важливе рішення - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони України Андрій Таран віддав наказ ліквідувати Проектний офіс реформ і створити замість нього Директорат оборонної політики. Вказано, що Проектний офіс реформ був консультативно-дорадчим органом при відомстві, а для реалізації цілей оборонної реформи в Україні наказом глави відомства введений в дію Директорат оборонної політики (ДОП). Це зазначається в офіційній заяві МОУ щодо перезавантаження реформування оборонного відомства в Україні, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні, як ніколи, керівництвом Міністерства оборони України та командуванням ЗС докладаються зусилля для проведення реформування на стратегічному рівні, в сфері управління людськими ресурсами та в оборонно-промисловому комплексі. Саме ці три напрямки визначені пріоритетними для підтвердження з боку міністерства оборони США прогресу у впровадженні оборонної реформи в Україні. Тому наказом міністра оборони України Андрія Тарана введений в дію Директорат оборонної політики", - сказано в офіційній заяві.

Речниця очільника Міноборони Світлана Павловська нагадала усім, що керівництво МОУ в цьому напрямку тісно співпрацює зі стратегічними радниками - представниками оборонних відомств країн-членів Альянсу, де кожен з радників має значний досвід служби і перебування на керівних посадах в збройних силах своїх країн. Вона також наголосила, що така співпраця є вкрай важливою для реалізації реформування в рамках діяльності Директорату.

"У Директорат оборонної політики можуть прийти працювати всі, хто готовий брати участь у реформуванні оборонного відомства. Запрошуємо членів Проектного офісу... взяти участь в конкурсах на державну службу, щоб працювати на штатних посадах в Директорат", - додала Світлана Павловська.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава Пентагону Марк Еспер провів екстрені телефонні переговори з очільником Міністерства оборони України Андрієм Тараном. Про що говорили сторони —  можна дізнатися в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?