Очільник РНБО зізнався, чи претендує на крісло прем'єр-міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник РНБО зізнався, чи претендує на крісло прем'єр-міністра

Очільник РНБО зізнався, чи претендує на крісло прем'єр-міністра
Джерело:  24 канал

Американське видання Atlantic Council нещодавно назвало імена п'яти кандидатів на пост прем'єр-міністра України. Серед них був, зокрема, чинний секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк. Сам посадовець стверджує, що вважає своїм основним викликом саме перебудову РНБО, однак готовий обговорювати й інші рішення президента.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Чиновник підкреслив, що йому дуже подобаються виклики та складні ситуації. Наразі ж ключовим викликом є перебудова роботи РНБО.

"Для того, щоб цей орган став сильною та потужною інституцією, яка б пропонувала та приймала рішення по найскладніших питаннях, які стоять перед країною. І була б надійною опорою президента... Це те, що мені доручив президент. Це те, що я роблю. Якщо він побачить мене на якійсь іншій ділянці, це може бути будь-що, то це його рішення. Тоді будемо говорити", – додав секретар РНБО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Данилюк заявив, що Рада національної безпеки і оборони провела нараду з питань інформаційної безпеки, на якій роздала відповідні доручення силовим відомствам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?