Одеса готується до можливого оточення з трьох боків
Категорія
Україна
Дата публікації

Одеса готується до можливого оточення з трьох боків

Одеса готується до можливого оточення з трьох боків
Джерело:  online.ua

Війська навколо Миколаєва та Херсона стримуються українськими захисниками, тому в Одесі думають, що місто можуть оточити через Вознесенськ та Придністров'я, а потім і через море.

Джерело: брифінг мера Одеси Геннадія Труханова

Одеса готується до облоги з трьох сторін

Мер Одеси заявив, що місто готується до облоги – робляться запаси їжі та ліків.

Особливе угруповання агресора висунулося на Вознесенськ. Ми припускаємо, що в планах агресора взяти наше місто через Вознесенськ та Придністров'я, таким чином місто виявиться відрізаним, в оточенні. Також припускаємо, що в цей час підійдуть військово-десантні кораблі Росії і оточать наше місто з моря. Ми вважаємо, що наше місто може опинитися в оточенні і готуємося до цієї ситуації. Для цього ми формуємо стратегічний запас продовольства та ліків, продуктів тривалого зберігання, - сказав мер.

Також в Одесу надходять гуманітарні вантажі з різних краї світу. Туди надходять продукти, ліки, ковдри, теплі речі.

Труханов зазначив, що ворожі війська стримуються біля Миколаєва та Херсона. Російські військові кораблі, що були біля Одеси, відійшли до тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, що вулиці Одеси зміцнили бетонними брилами, мішками з піском та протитанковими їжаками

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?