Одесі пророкують провокації і спалену мерію: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Одесі пророкують провокації і спалену мерію: опубліковано фото

Одесі пророкують провокації і спалену мерію: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

В Одесі 2 травня 2016 року, у другу річницю  подій на Куликовому полі і в Будинку профспілок, можуть трапитися провокації і підпал мерії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook БРАТСТВО.info.


У соцмережах сепаратистські спільноти агітують людей на підпал мерії Одеси.


"Спалили Профспілки - спалимо і мерію! 2 травня - всі на Одесу! Приєднуйся!", - написали в співтоваристві.


"Одеса під загрозою. По ходу, місто качають все підряд. Правосекі, Братство, праві всіх мастей, регіонали з Порто-Франко і відверто проросійські придурки. І все одночасно причому. Яка несподіванка. Ну і, звичайно, Московський патріархат тут як тут, поряд. Загалом, картина маслом", - прокоментував ситуацію заступник головного редактора "4 влада"Сергій Кортеж.


Як повідомляв ONLINE.UA 2 травня 2014 року в Одесі відбувалися масові заворушення, сталася пожежа в Будинку профспілок, загинуло безліч людей.


Також, губернатор Одеської області  Міхеїл Саакашвілі просив президента України Петра Порошенка надати додаткові підрозділи Нацгвардії і поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?