Одесити перекривають вулиці, вимагаючи дати їм електрику: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Одесити перекривають вулиці, вимагаючи дати їм електрику: опубліковані фото

Одесити перекривають вулиці, вимагаючи дати їм електрику: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Одесити 15 жовтня перекрили три вулиці, щоб звернути увагу влади на відсутність в їх будинках електрики ще з 12 жовтня, коли  на Одесу обрушився потужний ураган.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "І нтерфакс-Україна".


Зокрема, люди заблокували рух по вулицям Балківській, Варненський і Черняховського.


14 жовтня одесити перекривали з аналогічною метою вулиці Ріхтера, Отамана Головатого і Чорноморського козацтва, а також Миколаївську дорогу.


У той же час влада точних термінів відновлення електропостачання не називає.


Раніше глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляв, що електропостачання в області буде відновлено до п'ятниці, 14 жовтня.


Видання «Думская.net» при цьому повідомляє, що на вулицю Черняховського в Одесі прибув глава Приморської районної адміністрації Марат Корольов для переговорів з учасниками акції протесту.


Він умовляє людей розблокувати проїжджу частину і обіцяє особисто контролювати відновлення електропостачання.


Тим часом на перетині вулиць Черняховського та Маршала Говорова утворилася пробка з тролейбусів, які не можуть об'їхати заблоковане перехрестя.


Як повідомляв ONLINE.UA, в середу, 12 жовтня,  на Одесу обрушився шторм і потужний ураган. За добу на місто випало 106 мм опадів при середньомісячній нормі - 26 мм. Крім того, в результаті удару стихії без електроенергії залишилися 1235 приватних і 86 багатоквартирних будинків.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?