Одеський мер в компроматі на себе побачив гумор
Категорія
Україна
Дата публікації

Одеський мер в компроматі на себе побачив гумор

Одеський мер в компроматі на себе побачив гумор
Джерело:  Сьогодні

Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував підозри в тому, що  у нього і 28 депутатів міської ради є російське громадянство, як невдалий першоквітневий жарт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Сегодня.ua.


"Інформація про громадянство і про офшори не відповідає дійсності. Раніше її поширював Едуард Гурвіц (екс-мер Одеси - Ред.). Тоді було звернення до суду і є рішення Приморського районного суду про те, що ця інформація неправдива. Там була зачитана відповідь Генконсульства Російської Федерації в Одесі про те, що я не звертався за громадянством і не маю громадянства Росії. що стосується решти господарської діяльності і гидот, які були поширені, я повинен проаналізувати ситуацію і вирішити, як на це відповідати і що робити. Пролунав потік брехні і невдалих першоквітневих жартів", - розповів Труханів.


"Я не хочу розпалювати конфлікт, для мене важливо вирішувати міські проблеми і зберегти цей крихкий мир. Тому деякі речі я намагаюся не говорити, а мовчки займатися справою і вирішувати ті проблеми, які має вирішувати мер міста. Це розуміють тільки ті, хто тут живе зі своїми сім'ями, з дітьми, а приїжджим цього не зрозуміти - їм наплювати", - додав мер.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Саша Боровик закликав  СБУ провести розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?