Один із головних пропагандистів "Новоросії" потрапив до реанімації
Категорія
Світ
Дата публікації

Один із головних пропагандистів "Новоросії" потрапив до реанімації

Один із головних пропагандистів "Новоросії" потрапив до реанімації
Джерело:  limonov-eduard.livejournal.com

Письменник і пропагандист бойовиків ДНР Едуард Лимонов повідомив про те, що був в реанімації, але зараз почувається нормально.
Про це він написав у своєму блозі в Живому Журналі, передає ONLINE.UA.
"Де я був? Майже на тому світі. В реанімації в нейрохірургії. Одразу кажу, щоб не було чуток. Залатали. Почуваюсь нормально", - зазначив Лимонов.
Варто відзначити, що Лимонов значну частину свого життя провів в Україні, зокрема в Харкові, але незважаючи на це, вважав українську державність «неприродною». 24 серпня 1999 року Лимонов разом з п'ятнадцятьма членами партії увірвалися в матроський клуб Чорноморського флоту РФ в Севастополі. Там вони закликали до перегляду статусу цього міста і передачі його Росії, відмови від ратифікації Держдумою Росії договору про дружбу і співпрацю між Росією і Україною. У 1999 році відповідно до постанови СБУ Лимонов був проголошений персоною нон-грата в зв'язку із закликами до порушення територіальної цілісності України.
Раніше повідомлялося, що раптові рішення президента РФ Володимира Путіна про введення і виведення російських військ до/з Сирії відомому письменнику Володимиру Войновичу нагадали радянський анекдот про алкоголіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?