Один із ватажків ДНР видав божевільну розповідь про "кіборгів без голови"
Категорія
Події
Дата публікації

Один із ватажків ДНР видав божевільну розповідь про "кіборгів без голови"

Один із ватажків ДНР видав божевільну розповідь про "кіборгів без голови"
Джерело:  izvestia.ru

Так званий "заступник командувача оперативного командування ДНР" Едуард Басурін видав божевільну розповідь про те, що українські "кіборги", які воювали в Донецькому аеропорту, нібито під впливом психотропних засобів не падали від пострілів, а могли йти в атаку навіть без голови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Известия.
"Сильна пропаганда діє плюс психотропні препарати. Адже історії про кіборгів - це не казки. Ми спочатку зіткнулися з таблетками. А потім в аеропорту виявили баклажки з написом «жива вода». Відправили в лабораторію. Це був сильний психотропний засіб, що повністю відключає почуття болю і страху. Людина під впливом такого засобу не падає від пострілів. Можна всю обойму випустити, а він йде на тебе", - сказав він в інтерв'ю російському виданню.
Читайте також: В Україні знайшли новий привід посміятися над прихильниками "Новоросії"
Басурін заявив, що українські "кіборги" можуть йти в атаку навіть без голови.
"І ось ці випадки і зараз відзначали, на Промці, на півдні. В повний зріст йдуть в атаку. Його вбиваєш - він йде. У нього стріляєш - він падає, встає, знову йде. Поки в голову не потрапиш або в серце. Ну якщо броники - в серце важко. В голову. Може і без голови намагатися піднятися і йти. Пізніше з'ясували, що воно діє рівно 10 днів. І Україна завжди дуже наполегливо вимагала, щоб ротація проходила раз в 10 днів", - розповів бойовик.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Басурін заявив, що розвідка так званої ДНР нібито виявила в зоні АТО на Донбасі "найманців" з Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?