Один із ворогів Трампа подав у відставку - відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Один із ворогів Трампа подав у відставку - відома причина

Один із ворогів Трампа подав у відставку - відома причина
Джерело:  online.ua

Відомий британський дипломат та посол у США Кім Даррок, дипломатична переписка якого призвела до конфлікту з президентом Дональдом Трампом, подав у відставку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як відомо, причиною конфлікту стало опубліковане у ЗМІ дипломатичне листування посла, в якому він називав Трампа "невмілим" і "некомпетентним". Даррок попереджав уряд, що "кар'єра Трампа може закінчитися ганьбою". Серед іншого, він описував конфлікти в Білому домі як "ножові бої".

"Це викликало жорстку реакцію Дональда Трампа, який заявив, що не працюватиме із британським послом, і додатково розкритикував прем'єрку Терезу Мей",- сказано в повідомленні.

Сам Даррок пояснив, що рішення залишити посаду повинне покласти край спекуляціям довкола злитого дипломатичного листування.

"Нинішня ситуація унеможливлює виконання моєї ролі так, як мені б хотілося... Хоча мій мандат не має закінчитися до кінця цього року, я вважаю, що в цих обставинах відповідальний шлях полягає в тому, щоб дозволити призначення нового посла", - зазначив Даррок.

Як повідомляв ONLINE.UА, нещодавно  Дональд Трамп офіційно оголосив про початок передвиборчої кампанії  на президентських перегонах 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?