Один з найбільш одіозних чиновників Путіна подав у відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Один з найбільш одіозних чиновників Путіна подав у відставку

Один з найбільш одіозних чиновників Путіна подав у відставку

Уповноважений при президенті РФ з прав дитини Павло Астахов, який ставив дівчинці, яка вціліла у катастрофі на Сямозері в Карелії питання "як поплавали",  подав у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російської журналістки Анастасії Кашеварової.
"Ексклюзивчик вам. Уповноважений з прав дітей Павло Астахов написав заяву на звільнення!!!! Претензії до нього корупційного характеру. Була сьогодні в Адміністрації президента, там в кулуарах це активно обговорюють. Певно, не Господь, а сам Астахов почув мої молитви і вирішив більше не займатися знищенням дітей. І, як кажуть в адміністрації, мотивом до написання стало не стільки те, що він зрозумів всю гидоту своїх заяв (ну, як поплавали?) і постів в інстаграм, скільки претензії з боку Управління з питань протидії корупції. виявляється, Управління Плохого нарило, що у Астахова є конфлікт інтересів. І він через фірму сина якісь там справи здійснював", - написала журналістка.
Радник з інформаційної політики уповноваженого з прав дитини Ренат Абдєєв заявив, що не підтверджує цю інформацію.
«Ми цю інформацію не підтверджуємо. Зараз Павло Астахов на заході в МЗС разом з президентом", - сказав він.
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в свою чергу зазначив, що поки ніяких указів про Астахова не було.
Джерело, близьке до Кремля, розповіло РБК, що до Астахова останнім часом виникло багато претензій. Йдеться і про його спілкування з постраждалими дітьми, і про його заяви з приводу «зморщених жінок».
«Петиція з вимогою відставки набрала більше 150 тис. підписів», - зауважив співрозмовник видання.
Нагадаємо, раніше  Павло Астахов прокоментував своє некоректне запитання дітям, які вижили на Сямозері, заявивши, що намагався встановити контакт з дівчатками і для цього використовував психологічні прийоми, "які допомагають розкрити налякану дитину і дати їй можливість виговоритися, виплеснути емоції".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?