Один з ватажків ДНР видав компромат на Захарченко: опубліковані відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Один з ватажків ДНР видав компромат на Захарченко: опубліковані відео

Один з ватажків ДНР видав компромат на Захарченко: опубліковані відео
Джерело:  aleksandr-skif.livejournal.com

Опальний командир банди бойовиків "Восток" Олександр Ходаковський оприлюднив нові компрометуючі матеріали на  ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Живий Журнал Олександра Ходаковського.
"Хотілося б освіжити в пам'яті деякі деталі. Вважаю, якщо застосовувати до мене заходи з приводу вчинків і проступків ополченців, то потрібно поширювати цю практику на кожного командира, щоб уникнути звинувачення в подвійних стандартах. Я розумію, що батько за сина не відповідає, а брат за брата, але якщо судимо командирів - то давайте будемо послідовні", - йдеться в повідомленні.
"Я неодноразово публічно говорив, скільки зусиль нам коштувало почистити ополчення від "випадкових" людей, які здійснювали злочини, перебуваючи в лавах ополчення. Ми були безкомпромісні і системні, але навіть зараз, вже в складі корпусу, військовослужбовці ДНР ні-ні, та й роблять протизаконні дії. Так давайте комкора усунемо за це від командування - як вам така думка?", - написав Ходаковський.
На першому з відео, які оприлюднив Олександр Ходаковський, записано побиття мирних жителів Донецька бойовиками "Цитаделі".


На другому відео представлені коментарі, які дав Олександр Захарченко після події. Ватажок так званої ДНР назвав побиття городян "масовими бійками між підрозділами".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Ходаковський розповів про те, скільки людей загинуло в боях під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?