Одіозний бойовик поскаржився на величезні втрати ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний бойовик поскаржився на величезні втрати ДНР

Одіозний бойовик поскаржився на величезні втрати ДНР
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський заявив, що кожен день в рядах бойовиків так званої ДНР у результаті протистоянь з силами ЗСУ гине близько 50 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінці Ходаковського у соцмережі VK.
Читайте також: Бої в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР
Ходаковський поміркував з приводу нещодавнього рішення тристоронньої контактної групи в Мінську про припинення вогню на свято Пасхи.
"Лавров сказав, що все добре взаєморозуміння з американцями по Мінську повне. Порошенко сказав, що танки хоч і відведені, але в бойовій готовності. Мінські спікери оголосили з 13 квітня чергове припинення вогню. Як завжди - повне. Кого-небудь ще вводять в оману ці заяви?", - написав він.
"А ви знаєте статистику наших втрат у вигляді безповоротно убывших з різних причин з воюючих, в першу чергу, підрозділів? Щонайменше п'ятдесят людей на день. Увімкніть мізки і підрахуйте...За місяць півтори тисячі з двох корпусів. Я думаю, ви приблизно уявляєте собі кількість бійців на передовій, і зможете провести ще одне нехитре обчислення, розділивши приблизну суму на кількість убывших в місяць, щоб зрозуміти, скільки ми ще протримаємося", - поскаржився Ходаковський.
Ходаковський додав, що президент України Петро Порошенко має намір використовувати Мінський процес з тим, щоб тягнути час і поступово послабити сили бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ходаковський здивував гучною заявою, що кожен третій бойовик у так званій ДНР є колишнім злочинцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?